Hallitustreffit Kymi ja Saimaa

17.9.2023, klo 09.30 - 16.00
22
Sini Hirvonen

Reumaliiton Hallitustreffit on tarkoitettu alueen jäsenyhdistysten hallitusten kaikille jäsenille ja varajäsenille. Valtakunnallisten yhdistysten hallituksen jäsenet ja varajäsenet voivat osallistua oman asuinpaikkakuntansa alueen mukaiseen tilaisuuteen. Tilaisuus on avoin myös alueella asuville Reumaliiton hallituksen tai valtuuston jäsenille. Päivä sisältää kaksi rinnakkaista, ajankohtaista aihetta, reumayhteisön rupatteluringit -osion, sekä lounaan ja aamu- ja iltapäiväkahvit. Syksyn 2023 Hallitustreffien teemat liittyvät sote-uudistukseen ja järjestöyhteistyöhön hyvinvointialueilla sekä jäsenyyden kehittämiseen.

Yksi henkilö voi ilmoittaa useamman osallistujan mukaan tapahtumaan, siinä tapauksessa hän täyttää jokaisesta osallistujasta erikseen ilmoittautumislomakkeen. Mikäli jollain osallistujalla ei ole sähköpostiosoitetta, hänen ilmoittautumislomakkeelleen voi kirjata esim. yhdistyksen tai puheenjohtajan sähköpostiosoitteen. Tässä tapauksessa lomakkeeseen kirjatun sähköpostin käyttäjällä on oikeudet hallita ja muuttaa ilmoitetun henkilön tietoja ilmoittautumisajan puitteissa.

Hallitustreffien päivän ohjelma tarjoiluineen on osallistujalle maksuton. Ilmoittautuminen on sitova, muutoksia voi tehdä ilmoittautumisajan puitteissa. Mikäli ilmoittautumisajan päätyttyä osallistuja peruu osallistumisensa, tai ei tee peruutusta ollenkaan eikä osallistu tilaisuuteen, veloitetaan häneltä 30 euron osuus kokouspakettihinnasta. Sairastumistapauksissa summaa ei veloiteta.  
26.4.2023, klo 08.00 - 30.8.2023, klo 23.59
Suomen Reumaliitto ry
Kouvola, Original Sokos Hotel Vaakuna