Onko erilainen sittenkin normaali? Maailman reumapäivän webinaari 12.10.

Tapahtuman kuva
12.10.2024, klo 14.00 - 16.00
69

Maailman reumapäivän webinaari 12.10. klo 14-16

Onko erilainen sittenkin normaali?

Puhujana turkkilais-suomalainen Dakota Robin, joka on kasvanut pienessä suomalaisessa kaupungissa, ja tietää omakohtaisesti millaista on olla erilainen kuin muut. Hän oppi luomaan yhteyksiä erilaisten ihmisten välille.

Tänä päivänä nämä taidot ovat tärkeitä kaikissa yhteisöissä, myös vapaaehtoisvoimin toimivissa yhdistyksissä.

Yhdenvertaisuuden sanansaattaja

Dakota Robin tunnetaan yhtenä ymmärtäväisimmistä, energisimmistä ja innostavimmista puhujista ja kouluttajista, joka jakaa ympärilleen hyvää tahtoa, itseluottamusta ja intohimoa elämään.

Hän ei pelkää haastaa stereotypioita saadakseen kaikki tuntemaan olonsa vapaammaksi ja riittäväksi- juuri sellaisina kuin he ovat.

Dakota Robin kouluttaa Suomessa ja maailmalla yrityksiä ja yhteisöjä monimuotoisuudesta, tasa-arvosta, inhimillisistä yhteyksistä ja osallisuudesta.

”Vahva tiimi muodostuu toisiaan täydentävistä yksilöistä eikä samankaltaisista. Yhdenvertaisuus on oikeudenmukaisuutta ja oikeudenmukaisuus on kasvava arvo koko maailmassa.”

Dakota Robinin osuuden jälkeen on varattu tunti aikaa yhteiselle, ohjatulle keskustelulle. Tervetuloa vaihtamaan webinaarin herättämiä ajatuksia muiden kuulijoiden kanssa! Voit ilmoittautua keskusteluosuuteen samalla lomakkeella kuin webinaariinkin.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 9.10. mennessä tämän sivun painikkeesta. Tilaisuus järjestetään Teamsissa, ilmoittautuneille lähetetään linkki webinaariin edellisenä päivänä. Alustuksen jälkeen on aikaa kysymyksille. Voitte halutessanne osallistua tilaisuuteen porukalla oman yhdistyksen kanssa.

#yhdenvertaisuus 

Reumaviikkoa 2024 tukee UCB.


28.8.2024, klo 09.00 - 10.10.2024, klo 23.59
Suomen Reumaliitto ry
Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki tapahtumaan perjantaina 11.10.2024.
Teams